Loading...
Kezdőlap| Adatvédelmi gyakorlatok

Adatvédelmi gyakorlatok

Vivobarefoot Hungary által gyűjtött, feldolgozott vagy tárolt „Személyes adatokra” vonatkozik . Ez a közlemény a Vivobarefoot Hungary gyűjtésének és használatának mértékét írja le . Nem minden entitás vesz azonban részt a jelen dokumentumban leírt minden felhasználásban és gyűjtésben. Tekintse meg a teljes. Tájékoztató az adatvédelmi gyakorlatokról.

 

Miért gyűjtünk és használunk információkat

Mi a Vivobarefoot Hungarynál megértjük, hogy adatait ránk bízza. Értékeljük ezt a bizalmat. Ügyfeleink adatainak gyűjtését és felhasználását az Ügyfél Elsősorban vállalati elvünk vezérli, és a Vivobarefoot Hungary Felelős Információkezelési Programunk hatálya alá tartozik.

Az összegyűjtött információkat a következő elsődleges okokra használhatjuk fel:

 • Termék- és szolgáltatásteljesítés (FUL)
 • Marketing, promóciók és reklámozás (ADV)
 • Belső műveletek (OPS)
 • Csalásmegelőzés, biztonság és megfelelőség (SEC)
 • Hitelkártya és banki szolgáltatások (CRD)

Összevonhatjuk a különböző forrásokból gyűjtött információkat. Az alábbiakban összefoglaljuk az információk gyűjtésének és felhasználásának néhány módját:

 

Termék- és szolgáltatásteljesítés (FUL)

A tranzakciók teljesítése, teljesítése, kezelése és Önnel való kommunikációja;

Az Ön online profiljának létrehozása és szolgáltatása valamelyik webhelyünkön vagy mobilalkalmazásunkon;

Ügyfélszolgálat biztosítása és a termék- vagy szállítási információkra való figyelmeztetés;

Személyes szolgáltatások, például MyClient (ügyfélszolgálat) vagy Gift Registry nyújtása; és

Hűségprogramok adminisztrálására

Az előfizetési szolgáltatások kezelése, beleértve a rendeléskezelést, a számlázást és a termékek újrarendelését, valamint az Ön előfizetésével kapcsolatos kommunikációt

 

Marketing, promóciók és reklámozás (ADV)

Termékeinkről, szolgáltatásainkról és promócióinkról (pl. személyre szabott ajánlatok az Ön otthonába, e-mailbe, harmadik felek webhelyeire vagy alkalmazásaira és mobileszközökre) történő tájékoztatása érdekében;

Interaktív funkciók biztosítására weboldalainkon és mobilalkalmazásainkon (pl. termékértékelések és -értékelések, valós idejű ajánlatok és helyalapú szolgáltatások, például bolttérképek);

Termékpreferenciák és vásárlási preferenciák azonosítása (pl. lehetséges érdeklődésre számot tartó szolgáltatások és promóciók); és

Versenyek, nyereményjátékok, promóciók, felmérések és fókuszcsoportok adminisztrálására

 

Belső műveletek (OPS)

Weboldalaink, üzleteink, mobilalkalmazásaink, árukínálatunk és ügyfélszolgálatunk hatékonyságának javítása érdekében;

Működésünkkel kapcsolatos kutatások és elemzések végzése; és

Szükség szerint egyéb logisztikai és üzemeltetési tevékenységek elvégzésére

 

Csalásmegelőzés, biztonság és megfelelőség (SEC)

Vagyonunk védelme és a csalárd tranzakciók megelőzése;

A hitelesítési adatok érvényesítése és az ügyfelek hitelesítése, amikor bejelentkezik online profiljába, alkalmazásaiba vagy üzleten belüli tranzakciókat hajt végre;

Szolgáltatásaink és adataink biztonságának és integritásának védelme érdekében; és

A bűnüldözés segítése és a jogi/szabályozási kérdések megválaszolása

 

Hitelkártya és banki szolgáltatások (CRD)

Fizetéseinek feldolgozásához, valamint megrendelési kérdéseinek és kéréseinek kezeléséhez;

Hogy további termékeket vagy szolgáltatásokat kínáljunk Önnek, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot.

A közlemény többi része a fenti kódok összegyűjtésére és használatára vonatkozik (FUL; ADV; OPS; SEC; CRD). Így jobban megértheti, miért gyűjtünk és használunk különböző típusú információkat adatvédelmi gyakorlatunkkal és Felelős Információkezelési programunkkal összhangban.

 

Az általunk gyűjtött információk típusai

Különféle kategóriájú Személyes Adatokat gyűjtünk, például azonosítókat, fizetési információkat, kereskedelmi információkat, demográfiai információkat, eszközinformációkat, valamint internetes és egyéb hálózati tevékenységekre vonatkozó információkat.

Azonosító adatok (FUL, ADV, OPS, SEC) : Ezeket az információkat akkor gyűjtjük, amikor profilt hoz létre, megrendelést ad le, nyilvántartást hoz létre, vagy más online vagy bolti programokat használ, vagy felveszi velünk a kapcsolatot az „Élő csevegésen” keresztül. funkció az oldalunkon. Például név, cím (számlázási és szállítási), irányítószám, e-mail cím, telefonszám(ok), mobiltelefonszám(ok), hitelkártyaszám(ok), születési dátum és válaszok a biztonsági kérdésekre.

Fizetési információk (FUL, ADV, OPS, SEC, CRD) : Ezeket az információkat akkor gyűjtjük, amikor bolti vagy online vásárol. Például a hitelkártyaszáma és a számlázási címe.

Az Ön által közzétett információk (ADV, OPS) : Ezeket az információkat akkor gyűjtjük, amikor nyilvános helyen tesz közzé webhelyünkön. Például az Értékelések és vélemények funkciónk.

Eseményinformáció (ADV, OPS) : Ezeket az információkat akkor gyűjtjük, amikor regisztrál rendezvényeinkre. Például kapcsolattartási adatok és levelezési cím.

Demográfiai adatok (ADV, OPS) : Ezeket az információkat akkor gyűjtjük, amikor részt vesz egy versenyen, nyereményjátékban, promócióban vagy felmérésben. Például életkora, neme és irányítószáma.

Vezetői engedélyre vonatkozó információk (FUL, OPS, SEC) : A vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékig gyűjtjük a vezetői engedélyére vonatkozó információkat. Begyűjthetjük például a vezetői engedélyeket a Vásárlás online átvétel az üzletben (BOPS) programunkon keresztül.

Eszközinformációk (FUL, ADV, OPS, SEC) : Ezeket az információkat akkor gyűjtjük, amikor meglátogatja webhelyünket vagy alkalmazásainkat. Például a platformjaink eléréséhez használt eszköz típusa, az Ön eszközazonosító száma, IP-címe vagy mobil operációs rendszere.

Helyinformáció (FUL, ADV, OPS, SEC) : Ezeket az információkat akkor gyűjtjük az Ön tartózkodási helyéről, amikor az eszköz be van állítva helyinformációk nyújtására. Ez magában foglalhatja az üzleten belüli helyét. További információkért tekintse meg az alábbi Információs technológiák felhasználása című részt.

Kereskedelmi információk (FUL, ADV, OPS, SEC) : Ezeket az információkat vásárláskor vagy ajándéknyilvántartás létrehozásakor gyűjtjük. Például részletek a vásárolt, beszerzett vagy figyelembe vett termékekről vagy szolgáltatásokról, valamint egyéb vásárlási vagy fogyasztási történetekről vagy tendenciákról.

Internetes vagy egyéb hálózati tevékenységre vonatkozó információk (FUL, ADV, OPS, SEC) : Ezeket az információkat akkor gyűjtjük, amikor felkeresi weboldalunkat, használja mobilalkalmazásainkat, vásárol üzleteinkben, vagy kapcsolatba lép vezeték nélküli szolgáltatásainkkal és egyéb technológiáinkkal. Ezeket az információkat vagy automatikusan gyűjtik, vagy az ügyfél kezdeményezi. Például az Ön böngészési előzményei, keresési előzményei és egyéb információk a platformjainkkal vagy hirdetéseinkkel való interakciójáról. További információkért tekintse meg az alábbi Információs technológiák felhasználása című részt.

Egyéb információk (FUL, ADV, OPS, SEC) : Ha használja weboldalunkat, információkat gyűjthetünk az Ön által használt böngészőről. Megnézhetjük, hogy melyik webhelyről érkezett, vagy melyik webhelyet keresi fel, amikor elhagy minket. Ha használja az alkalmazásunkat, megvizsgálhatjuk, hogy milyen gyakran használja az alkalmazást, és honnan töltötte le. Ha felkeresi üzleteinket, biztonsági és csalásfelderítési célból képeket, videófelvételeket készíthetünk, vagy arcfelismerő szoftvert használhatunk. Amikor felhívja ügyfélszolgálatunkat, minőségbiztosítási és működési optimalizálás céljából rögzítjük a hívásokat.

 

Hogyan gyűjtjük az Ön adatait

Számos forrásból gyűjtünk információkat, beleértve az Ön által biztosított információkat, a tranzakciós információkat, a technológia által támogatott gyűjteményeket, valamint az Önről harmadik féltől származó információkat.

 

Információk, amelyeket megad nekünk (FUL, ADV, OPS, SEC, CRD)

Különféle információkat gyűjtünk, amikor Ön profilt hoz létre, rendelést ad le, nyilvántartást hoz létre, vagy más online vagy bolti programokat használ. Az általunk gyűjthető információk közé tartozik az Ön neve, címe (számlázási és szállítási), irányítószám, e-mail címek, telefonszám(ok), hitelkártyaszám(ok) és születési dátum. Az Ön által megadott információkkal kapcsolatos beállítások kezeléséhez lépjen a Beállítások kezelése szakaszba alább.

 

Adatgyűjtési technológiákon (FUL, ADV, OPS, SEC, CRD) keresztül gyűjtött információk

Több csatornán keresztül gyűjtjük az információkat. Például gyűjthetjük az Ön személyes adatait, amikor felkeresi webhelyeinket, használja mobilalkalmazásainkat, vásárol üzleteinkben, vagy kapcsolatba lép vezeték nélküli szolgáltatásainkkal vagy más technológiáinkkal. Ezeket az információkat vagy automatikusan gyűjtik, vagy az ügyfél kezdeményezi. További részletekért tekintse meg az alábbi Információs technológiák felhasználása című részt.

 

Információ más forrásokból (FUL, ADV, OPS, SEC, CRD)

Frissített szállítási adatait harmadik féltől kaphatjuk meg.

A harmadik felek platformjain, online adatbázisain és címjegyzékein keresztül vagy más módon gyűjthetjük vagy felhasználhatjuk a rendelkezésünkre bocsátott információkat. Meghatározzuk, hogy az ezektől a harmadik felektől származó adatokat jogszerűen kell megszerezni. Vegye figyelembe, hogy ezekre az információkra a harmadik fél adatvédelmi nyilatkozata vonatkozhat.

Konzorciumokban veszünk részt az információk megosztása vagy az ügyfelek adatainak egyeztetése céljából. Megosztáskor ezek az információk azonosítatlanok vagy anonimizáltak.

Különféle típusú információkat kaphatunk, beleértve az azonosítási információkat, a kapcsolattartási információkat és a tranzakciós információkat szolgáltatóinktól, szállítóinktól és a Vállalkozások Családi egységeitől.

 

MyClient (ügyfélszolgálat/ügyfélkönyv) (FUL, ADV, OPS, SEC, CRD)

Az üzleteinkben tartózkodó Vivobarefoot Hungary értékesítő(k) engedélyt kérhetnek az Ön adatainak ügyfélkönyvébe való beírásához. Ez azért van így, hogy a munkatárs személyesen kommunikálhasson Önnel a Vivobarefoot Hungary termékekről, szolgáltatásokról és promóciókról, amelyek érdekesek lehetnek az Ön számára, vagy az Ön kérésére teljesíthet rendeléseket. Az értékesítési munkatársak által gyűjtött információk a következők lehetnek: név, telefonszám(ok), e-mail cím, fénykép, hitelkártyaszám (tehát a tranzakciók az ügyfél nevében és az Ön kérésére történhetnek), valamint a cím (számlázás és szállítás). Az ügyfélkönyvünkben tárolt információkhoz a Vivobarefoot Hungary többi munkatársa hozzáférhet és felhasználható.

 

Hogyan osztjuk meg adatait

Az Ön adatait a következő módokon oszthatjuk meg:

Belsőleg. Megoszthatjuk adatait a Vivobarefoot Hungary Vállalkozáscsaládon belül.

Platformjainkon. Például megjeleníthetjük az Ön által a Vélemények funkciónkban közzétett információkat. Az ajándéknyilvántartásban is megjeleníthetjük a megosztani kívánt információkat.

Szolgáltatóinkkal. Megoszthatjuk adatait harmadik felekkel, akik megkönnyítik működésünket és szolgáltatásokat nyújtanak a nevünkben. Ide tartozhatnak például a reklám- és marketingszállítók vagy a szállítási és teljesítési szolgáltatók

Üzleti Partnereinkkel. Ide tartozhatnak például olyan harmadik felek, amelyek üzletünkhöz kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, amelyek bővítik ajánlati portfóliónkat, hogy jobban kiszolgálhassuk Önt. Ide tartozhatnak a Vivobarefoot Hungary áruk és termékcsaládok gyártói és kiskereskedői.

Harmadik felekkel marketing célból. Ide tartozhatnak olyan harmadik felek, akiknek termékei vagy szolgáltatásai úgy véljük, hogy érdekelhetik Önt. Ezek a harmadik felek megoszthatják az Ön adatait másokkal is. Ezek a harmadik felek felhasználhatják az Ön adatait saját vagy mások marketingcéljaira. Ez magában foglalhatja az internet alapú reklámozást.

Vállalkozásunk egészének vagy egy részének utódaival. Például, ha a Vivobarefoot Hungary egy másik üzleti egységgel egyesül, felvásárolja vagy felvásárolja. Ez magában foglalhatja az eszközértékesítést, a vállalati átszervezést vagy az irányítás egyéb megváltoztatását. Vegye figyelembe, hogy ha a Vivobarefoot Hungary-ot vagy bármely leányvállalatát eladják egy harmadik félnek, vagy más módon megszerzik azokat, a Vivobarefoot Hungary összes adatvagyona a megszerző fél tulajdonába kerül. Az ilyen félre az adatokkal kapcsolatos bármilyen hozzájárulás(ok), leiratkozás vagy egyéb ügyfélfeltétel vonatkozik. Az adatok tulajdonjogának változása tartalmazhat értesítést a Vivobarefoot Hungary elsődleges online webhelyein, de nem . vagy az érintett leányoldalak.se

Betartani a Törvényt vagy megvédeni magunkat. Ez magában foglalhatja például a bírósági végzésre vagy idézésre adott válaszadást. Ez magában foglalhatja az információk megosztását is, ha egy kormányzati szerv vagy nyomozó szerv kéri. Az esetleges csalások kivizsgálásakor információkat oszthatunk meg. Ide tartozhat az olyan csalás is, amelyről úgy gondoljuk, hogy sorsolás vagy promóció során történt. Ha nyereményjátékok vagy egyéb versenyek nyertese, akkor bárkivel megoszthatjuk az információkat, akik a nyertesek listáját kérik.

 

Gyermekek adatvédelme és Vivobarefoot Hungary

 

A Vivobarefoot Hungarys.com nem gyermekek számára készült. A gyerekeket azonban szívesen látják a Vivobarefoot Hungaryban.

Vivobarefoot Hungary élmény

 • A felhasználók, beleértve a gyerekeket is, regisztrálhatnak Vivobarefoot Hungary-fiókot.
 • A következő információkat gyűjtjük azoktól a gyermekektől, akik a szülő beleegyezése érdekében szeretnének regisztrálni egy vivobarefoot-budapest.com fiókot:
 • A gyermek keresztneve
 • A gyermek születési dátuma
 • szülői email cím
 • A Mikulás választása
 • Jelszó a jelszó visszaállításához
 • Választható e-mail cím
 • Felhasználónév (ez nincs nyilvánosan megosztva a vivobarefoot-budapest.com-on)

A gyermek vezetéknevét a szülőtől gyűjtjük ki, ha az hozzájárul ahhoz, hogy gyermeke igénybe vegye a szolgáltatást. A felhasználói és a gyermekek fiókadatait a szolgáltatás nyújtásához szükséges ideig megőrizzük.

 

Vivobarefoot Hungary nyilatkozat a cookie- król

Vivobarefoot Hungary tulajdonában lévő és üzemeltetett webhelyekre és mobil-kompatibilis webre (együttesen "online szolgáltatások") vonatkozik . Online szolgáltatásaink használatának folytatásával Ön elfogadja cookie-jaink használatát.

Cookie-kat, webjelzőket, képpontokat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk weboldalaink, mobil-kompatibilis web- és tartalmaink megjelenítésére, figyelésére és fejlesztésére. Ez a nyilatkozat leírja azokat az információkat, amelyeket cookie-k és más nyomkövetési technológiák révén gyűjtünk. Az engedélyezett harmadik felek cookie-kat is elhelyezhetnek az Ön web- vagy mobilböngészőjében, amikor online szolgáltatásainkat használja. Személyes adatainak felhasználásával kapcsolatban további információkat találhat az Adatvédelmi szabályzatunkban.

 

Mik azok a sütik?

A cookie egy kis számítógépes kódrészlet, amelyet egy webhely küld, és az Ön számítógépének merevlemezén tárolódik. A pixelcímke (más néven nyomkövető képpont, webjelző vagy tiszta GIF) egy olyan beágyazott kép a webhelyen, amely regisztrálhatja a felhasználó webhelytevékenységét. A Flash Cookie (más néven helyi megosztott objektum) egy adatfájl, amelyet a felkeresett webhelyek tárolnak a számítógépén (további részletekért kattintson ide). A Flash Cookie-k hasonló funkcionalitást biztosítanak, mint a cookie-k, de eltérő technológián alapulnak, gazdagabb adatgyűjtést biztosítanak, és tartósak; nem tűnnek el, amikor kilép a böngészőből, és általában nem törölhetők a böngészőbeállítási eszközök segítségével.

Online szolgáltatásaink kétféle cookie-t használnak: munkamenet cookie-kat és állandó cookie-kat. A munkamenet-cookie-k csak akkor léteznek, ha a böngésző nyitva van. Munkamenet-cookie-kat használunk a webhely működéséhez, például a bevásárlókosárba helyezett termékek kezeléséhez. Az állandó cookie-k nem törlődnek, amikor kilép a böngészőből. Állandó sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a bejelentkezési folyamatot, személyre szabottabb vásárlási élményt biztosítsunk, és segítsünk a weboldalunkon való hatékonyabb navigálásban. Állandó sütiket is használunk, hogy megmutassuk a korábban böngészett elemeket. Online szolgáltatásainkban flash cookie-kat használhatunk a flash alapú tartalom engedélyezésére vagy szabályozására.

 

Hogyan és miért használunk sütiket

Cookie-kat használunk szolgáltatásaink javítása és a lehető legjobb élmény biztosítása érdekében. Az Ön azonosítása érdekében cookie-kat használhatunk; releváns, érdeklődésen alapuló reklámozás biztosítása; ne feledje a preferenciáit; biztosítsa hozzáférését; tudja, mikor jelent meg Önnek a tartalom; összesített auditálás, kutatás és jelentéskészítés a hirdetők számára; megérteni és javítani online szolgáltatásainkat; valamint a csalás és egyéb kockázatok felderítése és elleni védekezés. Amikor e-mailt küldünk Önnek, cookie-kat használhatunk annak megértésére, hogy hozzáfért-e az e-mailben megadott információkhoz. Kombinálhatjuk a cookie-kon keresztül gyűjtött információkat az Ön személyes adataival annak érdekében, hogy személyre szabott élményt nyújtsunk, beleértve az Önt érdeklő termékek és szolgáltatások hirdetését. A cookie-kból gyűjtött információk azt is lehetővé teszik számunkra, hogy azonosítsuk Önt különböző eszközökön, például okostelefonokon, táblagépeken, számítógépeken vagy kapcsolódó böngészőkön.

Megengedhetjük bizonyos jóváhagyott harmadik feleknek, hogy cookie-kat helyezzenek el weboldalainkon vagy hirdetéseinken. Az Ön webböngészője közvetlenül kérhet hirdetéseket harmadik fél hirdetési hálózati szervereitől, amelyek nem állnak velünk üzleti kapcsolatban. Ezek a hirdetések olyan cookie-kat helyezhetnek el, amelyek megtekinthetik, szerkeszthetik vagy beállíthatják a harmadik féltől származó cookie-kat, mintha Ön egy weboldalt kért volna a harmadik fél webhelyétől. Nem vállalunk felelősséget a harmadik felek webhelyein, a Vivobarefoot Hungary -hoz kapcsolódó vagy on-line szolgáltatások által alkalmazott gyakorlatokért, beleértve a cookie-k használatát , vagy az ott található tartalomért.

A harmadik felek webhelyei, a mobil-kompatibilis web és az interneten elérhető online szolgáltatások kívül esnek jelen Cookie-szabályzat ellenőrzésén vagy korlátain.

 

A cookie-beállítások kezelése

Az online élmény optimalizálása érdekében különböző típusú sütiket használunk. Ezeket a sütiket a következő típusokba soroljuk:

 • Marketing cookie-k
 • Működési cookie-k
 • Nélkülözhetetlen sütik
 • Harmadik féltől származó cookie-k

A cookie-beállítások kezelése böngészőnként eltérő, ezért kérjük, keresse fel böngészőjét további információkért. Ha szeretné letiltani a sütiket és a web beaconokat, használja a webböngészőjének súgó funkcióját, hogy korlátozza a cookie-k használatát a weboldalunkon.

A Flash Cookie beállításainak és beállításainak kezeléséhez számítógépe, mobiltelefonja vagy vezeték nélküli eszköze esetén kattintson ide, és az Adobe webhelyén lévő Beállítások kezelőhöz kerül. A böngésző verziójától függően a Flash cookie-kat is kezelheti böngészőjéből.

Megjegyzés: Ha letiltja a vivobarefoot-budapest.com cookie-jait , nem fog tudni vásárolni a weboldalunkon.